Stomerij in Deventer 

De Diamanten Schaar is uw stomerij in Deventer . Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak weten wij als geen ander hoe we vakkundig en professioneel uw kleding en andere textiel moeten stomen en reinigen. We gaan snel te werk en bieden u te allen tijde de beste kwaliteit.

Kleding en textiel laten stomen en reinigen

Lever uw kleding en textiel af bij onze stomerij in Deventer en we zorgen ervoor dat uw kledingstukken weer schoon worden en lang schoon blijven. U bent van harte welkom in onze winkel in Deventer. Als uw specialist in textielreiniging zorgen we ervoor dat uw kledingstuk netjes op het door uw gewenste punt wordt aangeleverd en gaan we zorgvuldig met uw textiel om. Naast het stomen van kleding als tweedelige kostuums, jurken, rokken, colberts, pantalons, jassen en jumpsuits kunt u bij ons terecht voor het stomen van textiel als gordijnen, vloerkleden, kussenhoezen en nog veel meer. Uw textiel is bij ons in vertrouwde handen.

Stoomgoed binnen 48 uur gereed

In de meeste gevallen is uw stoomgoed binnen 48 uur gereed. We nemen direct contact met u op wanneer u het textiel bij ons kunt komen ophalen. Bent u verhindert of niet in de gelegenheid om het kledingstuk bij ons langs te brengen of op te halen? Maak binnen Deventer gratis gebruik van onze haal- en brengservice.