Kledingreparatie in Deventer 


​Kleding herstellen en verstellen

Of u nu een nieuw aangekocht kledingstuk wilt laten verstellen tot de juiste pasvorm of u uw oude lievelingstrui wilt laten herstellen en een tweede leven wilt geven, met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kunnen wij u bij alles op het gebied van kleding en textiel helpen. Breng uw kledingstuk langs in onze winkel in Deventer. wij zorgen dat u uw kleding binnen een week in perfecte staat bij ons kunt ophalen. Kleine reparaties doen we vaak zelfs binnen een dag. Spoedgevallen gaan in overleg. We nemen direct contact met u op als de kledingreparatie in Deventer geslaagd is. 

Diensten

  • Het inkorten van broekspijpen, jurken, rokken, jasmouwen en colbertmouwen
  • Het tailleren van uw colbert
  • Het plaatsen van een nieuwe rits in uw broek, jas of vest
  • Het plaatsen van een stootband in uw broek
  • Het repareren van alle soorten kleding

Haal en bezorg service

Haal- en bezorgservice

Bent u niet in de gelegenheid om uw kledingstuk bij ons langs te brengen? Maak in Deventer en Deventer gratis gebruik van onze ophaal- en brengservice. We spreken een tijd en datum met u af wanneer we de kleren komen ophalen en weer bij u komen terugbrengen.

Geïnteresseerd in een kledingreparatie in Deventer ? Kom bij ons langs, bel voor meer informatie naar 0570-642570-0648470749 of stuur een mail via het contactformulier. We nemen spoedig contact met u op.